Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/3/b/0/macumba.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-paused-extensions-storage.php on line 1432 Hej verden! – Macumba

Hej verden!

Livets rejse……det venter os………

En lang og oplevelsesrig sørejse, til nogle af de smukkeste steder man kun kan komme til, via søvejen.

10 tanker om “Hej verden!”

 1. Vi forsøger at uploade et bedre og mere updateret “her er vi nu” link, men vores provider har problemer med at surporte os.
  Indtil dette er oppe at køre, forhåbentlig inden for nærmeste fremtid, må i vente med yderligere positions opdatering, artikler og billeder.
  Dog kan i finde os på http://www.findship.co ved at indtaste flg. mmsi :219024054.

 2. Hej i to søde.
  Håber i har en rigtig dejlig tur, med en masse gode oplevelser.
  Vi tænker tit på jer. ⛵️
  Mange søde hilsner fra Thomas og Bethina, og en masse potekram fra Ditlev. ??‍♂️??‍♀️??

  1. Hej Thomas & Bethina.
   Tak for jeres søde tanker.
   Vi har det rigtigt godt og nyder fuldt ud vores eventyr.
   Siden vi forlod DK har vi stort set haft blå himmel og strålende sol, kun afbrudt af enkelte dage med lidt tåge, som i bla. kan se på vores http://www.macumba.dk
   Knus J&J

 3. Hej Jane og Jesper
  Glæder mig til at se billeder fra jeres eventyr. Det må havde været en stor oplevelse at sejle over Biscayen i god vind og høje bølger.
  Jeg ser i har brugt Garmin shipfinder, med at den er stoppet med hive position i Storebælt. Martin Herløv sender fra sin. Han er ved Fransk Polynesien.
  Fortsat god rejse. Knus Michael

  1. Hej Michael.
   Vi bruger ikke Garmin ombord, dog kun vores nødsender/tracker som er en Garmin Inreach Explorer, som kun er tændt så vi kan bruge den i nødstilfælde.
   Knus J&J

 4. Hvor er det dejligt og se i har en god tur. Virkelig gode billeder, dejlig stemning når man ser dem. Sikke en oplevelse i har. Mange søde knus fra os, og potekram fra Ditlev.

 5. Hej i 2 samt jeres nye gast. Håber i får en dejlig tur over Dammen uden store forhindringer. Er lidt misundelig over jeg ikke kunne komme med. Glæder mig til at høre om jeres tur over.
  God tur og go vind. Kram. Michael Rögen

 6. Hej Jane&Jesper! Fantastisk rejse I er på, – så lige lidt af de flotte billeder! Vi ønsker Jer alt godt og god vind på den fortsatte færd! Rigtig Kløvedal’ sk! Stor hilsen Hans ( Ex-DAO, nu lykkelig efterlønner)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *