Velkommen til Nederlandene

Den 27. juli klokken 11:55 sejlede vi forbi en målestation ude midt i vandet, og nogle minutter senere lagde vi mærke til, at navnene på kortet ikke så så tyske ud længere. Det gik op for os, at vi var kommet over grænsen til Nederlandene, så vi fik travlt med at skifte gæsteflag – heldigvis var der ikke nogen som opdagede det ;).

Her i Holland er der rigtig hyggeligt. Øerne vi sejler forbi og overnatter ved er hyggelige små, og naturen minder om hedelandskab. Folk er rigtig flinke, og hvis bare man kigger på dem  så hilser de – det er hyggeligt (selvom Jesper synes jeg er lidt tosset på det punkt).

Desuden har vi lagt mærke til, at næsten alle de lokale har hund(e), og ingen af dem bruger snor. Til gengæld går hundene artigt ved førerens ben uanset race – det er en fornøjelse!

I Vlieland (som det stærkt kan anbefales at besøge) mødte vi et andet dansk par og deres datter, som er taget på samme tur som os. Det er sjovt at høre om deres planlægning, tanker og hvad der mangler, for det er som at høre os selv tale.